RAGBI KLUB BRAČ VRŠI UPISE NOVIH ČLANOVA

RAGBI KLUB BRAČ vrši upis novih članova u svim kategorijama.

Postanite naš novi član i dio ovog olimpijskog momčadskog sporta popularnog u svijetu. Poboljšajte svoju tjelesnu spremu, koordinaciju, agilnost, brzinu, snagu, izdržljivost. Primamo dečke, cure u svim kategorijama, ali i njihove roditelje u sve popularniju rekreativnu kategoriju – ragbi mame.

Postanite jedan od 7,7 milijuna igrača ragbija u svijetu, i otkrijte zašto su svi ludi za ovim sportom.

Mi smo vam se, pak potrudili ponuditi nekoliko razloga, premda ih je mnogo, mnogo više:

1.STRAST PREMA IGRI

Jeste li ikad promatrali ragbi igrača dok priča o svom sportu? Ljubav prema igri izvire iz svake njegove riječi kojima je nekad teško opisati svu strast koju osjeća uz sve vezano uz ovaj sport. Kažu da tko jednom upozna ragbi, od njega se više ne odavaja. Igrača ragbija usitinu ne motivira ni novac ni uspjeh, izuzev onaj sportski, koiko ogromna ljubav i strast prema igri.

 

2. RJEŠAVANJE STRESA

Trčanje, trčanje, dodavanje, obaranje, tračnje… Sve što vas je mučilo tijekom dana u trenutku kad zgrabite loptu postaje nebitno. Čak i kad vam je loš dan u igri, svaki vaš uspijeh, ali i greške vaši će igrači ispratiti s osmjehom i potporom. U ragbiju nema bacanja krivice.

 

3. MOŽE GA IGRATI SVATKO

Ragbi nudi toliko mogućnosti i pozicija, pa igrači različitih prednosti i fizičkih predispozicija mogu naći svoje mjesto u ekipi.

 

4. TREĆE POLUVRIJEME

Nepisano je pravilo, mada bezbroj puta opjevano i zabilježeno, druženje iza utakmica. Izgubili ili pobjedili, tim je uvijek najvažniji, pa i dobra zabava, često i s protivničkim igračima.

 

5. POŠTIVANJE PROTIVNIKA

Uz sportski duh ragbi uči i dobrom ponašanju. Rivalstvo je prisutno samo na terenu, a suigrači i protivnički igrači se poštuju i nerijetko se zajedno druže. Jedanko je i s navijačima ragbija. Uobičajena je praksa da utakmice gledaju navijači oba tima u istom kafiću, a incidenti su gotovo nepoznati. Premda neupućenom ragbi djeluje kao nasilan sport, nasilje je, štoviše, ovom sportu, potpuna nepoznanica. Posjetite neku ragbi utakmicu i osjetit ćete odmah tu prijateljsku atmosferu, garantiramo.

 

6. MOŽETE GA IGRATI SVUGDJE

 

U našem slučaju i na trajektu. Uistinu, sve što vam treba je lopta i ekipa. Naša najtoplija preporuka: ljeti ga zaigrajte s nama i u Lovrčeni.

 

7. MOGU GA IGRATI I CURE

Nije da je to nešto što moramo posebno naglašavati, ali volimo jer zaista imamo super cure. One ravnopravno igraju uz bok dečkima i još jednom dokazuju kako je tim u ragbiju raznolik i fantastičan.

 

8. MOGU GA IGRATI I MAME

I tate, također. Rekreativni ragbi na Braču se igra već dvije godine. Riječ je o TAG ili TOUCH ragbiju koji nije kontaktni sport i ne uključuje obaranje. No, zabavan je i odličan oblik vježbanja. Izričito preporučujemo!

 

9. PRIJATELJSTVO

Bez premca, najljepši dio ragbija. Druženje, igra, vježba, jačanje karaktera, sve je to isprepleteno u ovoj igri.  Okanite se stoga predrasuda i straha o nepoznavanju ove igre, vrijeme je za ragbi!

 

UPISI:

Na telefon: 098 978 3647

Ili nas posjetite na jednom od treninga:
utorak 20:00
četvrtak 20:00
petak 20:00

 

08.09.2017.